Posts

Showing posts from February, 2018

Permohonan kemasukan murid tahun satu (1) 2019/2020

Tahun ni dah start register online, untuk kemasukan anak yg sulung ke darjah 1 akan dtg..
dua tahun awal register..!
ibubapa sekarang mmg perlu cepat dan pantas.. xleh nak tido n layan saja..btl x???
so sesiapa yang berkenaan, boleh la register online bermula 1 mac 2018...
maklumat terperinci saya copy kan untuk pembaca seperti dibawah...

Permohonan Tahun 1 Ambilan 2019/ 2020 Maklumat mengenai permohonan kemasukan Tahun 1 ambilan 2019/ 2020 adalah seperti berikut: Permohonan melalui Sistem Pendaftaran Atas Talian (SPAT) KPM – hanya untuk seluruh negeri di Semenanjung Malaysia sahaja. Manakala bagi Negeri Sabah, Sarawak dan Wilayah Persekutuan Labuan, permohonan adalah secara manual melalui sekolah.Dibuka mulai 1 Mac 2018 hingga 30 April 2018Hanya ibu/bapa/penjaga sahaja yang dibenarkan membuat permohonan bagi murid tersebutLayari https://public.moe.gov.my/ untuk akses ke sistem permohonan dalam talian bagi pengguna berdaftar. Manakala bagi pengguna baharu, sila layari https://public.mo…

Cloth Diapers

Image
siapa yang mencari cloth diaper murah ataw kain lampin moden,, ada lagi ni ha.. stok banyak lagi..  design pun macam-macam ada lagi semurah RM12.50/pcs